Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Kanada vatandaşı Tayland’da uçağın kapısını açarak panik yarattı

Kanada vatandaşı Tayland’da uçağın kapısını açarak panik yarattı

Tayland'ın Chiang Mai kentinde Uluslararası Havalimanı'nda meydana gelen olayda, Kanada vatandaşı bir yolcu uçağın kapısını açarak tehlikeli bir duruma sebep oldu. Yetkililerin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanada vatandaşı Tayland’da uçağın kapısını açarak panik yarattı
KAYNAK: İHA

Tayland'ın Chiang Mai kentinde bulunan Uluslararası Havalimanı'nda, bir Kanada vatandaşının uçak kapısını açması ve şişme tahliye kaydırağının açılmasına neden olmasıyla korkutan anlar yaşandı.

Olayın Detayları

Thai Airways'e ait TG121 sefer sayılı uçağın kalkışa hazırlandığı sırada yaşanan olayda, Kanada vatandaşı Wong Sai Heung adlı yolcu, pistte beklerken uçak kapısını açarak tehlikeli bir duruma sebep oldu.

Havalimanı Yetkililerinden Açıklama

Chiang Mai Uluslararası Havalimanı yetkilileri yaptıkları açıklamada, Airbus A320'nin hemen hareket etmediğini ve diğer uçuşların geçici olarak engellendiğini belirtti. Teknisyenlerin güvenlik önlemleri doğrultusunda kapıyı kontrol ettiği ve geciken uçağın daha sonra Bangkok'a doğru havalandığı ifade edildi.

Gözaltına Alınan Şahısın Durumu

Chiang Mai Polisi, olay yerinde 40 yaşındaki Kanada vatandaşı Wong Sai Heung'u gözaltına aldıklarını açıkladı. Ancak Heung'un kapıyı neden açtığı ve iletişimde zorlandığı belirtilirken, kontrol amaçlı olarak psikiyatri hastanesine sevk edildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FET*'den aranan eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı

FET*'den aranan eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı