Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Kanada Başbakanı: Gazze'deki bebeklerin öldürülmesine son verilmeli

Kanada Başbakanı: Gazze'deki bebeklerin öldürülmesine son verilmeli

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Gazze'de İsrail'in saldırılarına ilişkin bir basın toplantısında, İsrail'e itidal çağrısında bulunarak, Gazze'de kadınlar, çocuklar ve bebeklerin öldürülmesine son verilmesi gerektiğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanada Başbakanı: Gazze'deki bebeklerin öldürülmesine son verilmeli
KAYNAK: İHA

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Gazze'de İsrail'in saldırılarına ilişkin bir basın toplantısında, İsrail'e itidal çağrısında bulunarak, Gazze'de kadınlar, çocuklar ve bebeklerin öldürülmesine son verilmesi gerektiğini belirtti. Trudeau, "İsrail hükümetini itidal göstermeye çağırıyorum. Dünya olanları televizyonda, sosyal medyada izliyor. Doktorların, aile üyelerinin, hayatta kalanların, ebeveynlerini kaybetmiş çocukların anlattıklarını dinliyoruz" ifadelerini kullandı. "Dünya, kadınların, çocukların ve bebeklerin öldürülmesine tanık oluyor. Bunun durması gerekiyor" diyen Trudeau, ayrıca bölgedeki tüm esirlerin serbest bırakılması çağrısında bulundu. Başbakan Trudeau, Gazze Şeridi'nde bulunan 350 Kanada vatandaşı ile oturma izni sahiplerinin ve ailelerinin tahliye edildiğini de açıkladı.

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'nde yakıtın tükenmesi nedeniyle 36 yeni doğan bebeğin hayatının tehlikede olduğu bildirilmişti. Bakanlık, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 4 bin 609'u çocuk olmak üzere 11 bin 360'a yükseldiğini duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Gazeteciler Cemiyeti ve Bodrum İş İnsanları Derneği işbirliği yapacak

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti ve Bodrum İş İnsanları Derneği işbirliği yapacak