Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Japonya'da Şiddetli Yağışlar: 3 Ölü 1260 Yapı Sular Altında

Japonya'da Şiddetli Yağışlar: 3 Ölü 1260 Yapı Sular Altında

Japonya'nın Yamagata ve Akita eyaletlerinde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 1260 yapı sel sularına teslim oldu. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Japonya'da Şiddetli Yağışlar: 3 Ölü 1260 Yapı Sular Altında
KAYNAK: İHA

Yamagata ve Akita Eyaletleri'nde Perşembe gününden bu yana etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı.

Yetkililer, yardım çağrısına giderken sel sularına kapılan 2 polisten birinin daha cansız bedenine ulaşıldığını belirtti. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları ise Japonya Öz Savunma Kuvvetleri (SDF) ve polis desteğiyle devam ediyor.

Bin 260 Yapı Sular Altında Kaldı

Şiddetli yağışların yol açtığı sel baskınları, Yamagata ve Akita eyaletlerinde büyük maddi zarara neden oldu. Yamagata'da 1100, Akita'da ise 160 olmak üzere toplamda 1260 yapı sel sularına gömüldü. Ayrıca, birçok yol ve köprüde de hasar meydana geldi.

Yağışlar Hayatı Felç Etti

Japonya'nın Yamagata ve Akita eyaletleri, Perşembe günü itibariyle mevsimsel şiddetli yağışların etkisi altına girdi. Bölgede nehir taşkınları, sel baskınları ve toprak kaymaları meydana gelirken, binlerce kişiye acil güvenlik uyarıları yapıldı. Demiryolu ve karayolu ulaşımında ciddi aksamalar yaşandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nemrut’a giden piknikçilere ayı sürprizi

Nemrut’a giden piknikçilere ayı sürprizi