Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Japonya’da 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye yükseldi

Japonya’da 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye yükseldi

Japonya'da 1 Ocak'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin etkileri giderek artarken, ölü sayısı 232'ye, yaralı sayısı bin 37'ye yükseldi. Ayrıca, 21 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Japonya’da 7.6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 232’ye yükseldi
KAYNAK: İHA

Japonya'da 1 Ocak'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin etkileri giderek artarken, ölü sayısı 232'ye, yaralı sayısı bin 37'ye yükseldi. Ayrıca, 21 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Depremde hasar gören ev sayısı 22 bin 374 olarak doğrulandı ve 8 bin 150 hanede elektrik kesintileri devam ediyor.

Ishikawa eyaletinde gerçekleşen depremin etkisi Toyama, Niigata, Fukui ve Gifu eyaletlerinde de hissedildi. Deprem sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı artarken, bin 37 kişi yaralandı ve 21 kişi kayboldu. Depremde zarar gören ev sayısı 22 bin 374 olarak tespit edildi. Ayrıca, Noto bölgesindeki 8 bin 150 hanede elektrik kesintileri devam ediyor.

Deprem sonrasında tren seferlerinde yaşanan kısmi aksamalar devam ederken, Noto Havaalanı'ndaki pist hasarı nedeniyle hava trafiğine kapatıldı. Depremden sonra yapılan tsunami uyarısı, kıyı bölgelerinde yüksekliği 1.2 metreye ulaşan dalgaların görülmesine neden olmuştu. Japonya Öz Savunma Kuvvetleri (SDF), Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri (JCG) ve polis ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına destek vermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaza sonrası yaralanan sürücüye 13 bin TL para cezası

Kaza sonrası yaralanan sürücüye 13 bin TL para cezası