Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail'in günlük masum öldürme maliyeti şok etti!

İsrail'in günlük masum öldürme maliyeti şok etti!

Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, savaşın İsrail'e günlük 1 milyar şekel (246 milyon dolar) doğrudan maliyeti olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in günlük masum öldürme maliyeti şok etti!
MUHABİR: Kamer Durdu

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Gazze'deki savaş nedeniyle 2023-2024 bütçesinin artık uygunsuz olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Savaşın İsrail'e günlük doğrudan maliyetinin 1 milyar şekel (yaklaşık 246 milyon dolar) olduğunu belirtti. Ayrıca, Standard & Poor's'un İsrail ile ilgili tahminlerini "negatif"e çekmesini endişe verici olarak değerlendirdi.

Gazze'ye yönelik İsrail saldırılarına dair son durum

Hamas'un silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı bir saldırı başlattı. İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne onlarca savaş uçağıyla saldırılar düzenledi. Gazze'den kaynaklanan saldırılarda 308'i asker olmak üzere 1400 İsraillinin öldüğü ve 5 bin 132 İsrailli'nin yaralandığı bildirildi. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı ise İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucunda 2 bin 360'sı çocuk, 1292'si kadın olmak üzere toplam 5 bin 791 kişinin hayatını kaybettiğini ve 16 bin 297 kişinin yaralandığını açıkladı. Ayrıca, işgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırıları sonucunda 90'dan fazla Filistinlinin öldüğü rapor edildi. Çatışmalarda, 20'si Filistinli, 3'ü İsrailli ve biri Lübnanlı olmak üzere toplam 24 gazeteci hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef tarzı pişmaniye nasıl yapılır? Pişmaniye yapımında püf noktalar nelerdir?

MasterChef tarzı pişmaniye nasıl yapılır? Pişmaniye yapımında püf noktalar nelerdir?