Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'daki Saldırılarında 5 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'daki Saldırılarında 5 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne ve Batı Şeria'ya yönelik düzenlediği saldırılarda 5 Filistinli hayatını kaybetti. Gazze'nin çeşitli bölgelerine yapılan saldırılarda çok sayıda kişi yaralandı ve maddi hasar meydana geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'daki Saldırılarında 5 Filistinli Hayatını Kaybetti
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İsrail ordusu, 320. gününde de Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürdü. Saldırılarda 5 Filistinli hayatını kaybetti. Refah kentinin kuzeybatısındaki binaların enkazından 4 Filistinlinin ces*di çıkarılırken, Refah'ın batısındaki El-Mevasi bölgesinde yerinden edilen sivillerin çadırlarına yönelik saldırılarda çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısındaki Es-Satar el-Garbi bölgesini hedef alırken, topçu birlikleri de kentin kuzeyindeki El-Karara bölgesinde sivillere ait evleri b*mbaladı. Ayrıca, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki Tel ez-Zater bölgesinde İsrail savaş uçakları tarafından yapılan bombardımanda 1 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail topçu birlikleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kenti ile Ez-Zeytun, Es-Sabra ve Tel el-Hava mahallelerine yönelik bombardıman gerçekleştirdi. Ayrıca, Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Es-Salihi ailesine ait evi hedef alındı ve Deyr el-Belah'ın doğusundaki El-Kastal bölgesinde binalar b*mbalandı.

Batı Şeria'da İsrail Baskınları ve Yaralanmalar

Batı Şeria'da da İsrail ordusunun düzenlediği baskınlarda bir Filistinli yaralandı. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, İsrail askerleri Nablus, Kalkilya, Tulkerim ve Ramallah kentlerine baskın düzenledi. Nablus ve Cenin bölgelerinde çıkan olaylarda, İsrail askerlerinin gerçek mermi ile ateş açtığı ve evlerden çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi. Kalkilya'daki baskında da bir Filistinli kadın gözaltına alındı.

Filistin Kızılayı, Nablus'taki baskında bir gencin yaralandığını ve tedavi için hastaneye sevk edildiğini duyurdu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yaklaşık 10.200 Filistinliyi gözaltına aldığı, İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 636 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Sokak Ortasında Başından Vuruldu! Hayatını Kaybetti

Adana'da Sokak Ortasında Başından Vuruldu! Hayatını Kaybetti