Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail geri çekildi! Savaş bitti mi?

İsrail geri çekildi! Savaş bitti mi?

Gazze'deki hükümetin yazılı açıklamasında, İsrail'in Gazze Şeridi'nde bulunan askeri varlığına dair gerçek dışı bir izlenim yaratmaya çalıştığı, ancak direnişin darbeleri karşısında bu girişimin başarılı olamadığı ifade edildi. Haberin detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail geri çekildi! Savaş bitti mi?

Gazze'deki hükümetin yazılı açıklamasında, İsrail'in Gazze Şeridi'nde bulunan askeri varlığına dair gerçek dışı bir izlenim yaratmaya çalıştığı, ancak direnişin darbeleri karşısında bu girişimin başarılı olamadığı ifade edildi.

Açıklamada, İsrail askeri araçlarının Gazze'deki Selahaddin Caddesi'ne kısa bir süreliğine girdiği, ancak sınırlı bir saldırıdan sonra geri çekildiği belirtildi. Ayrıca işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nde ilerleme kaydetmediği ve Selahaddin Caddesi'nde yaşananların, birkaç İsrail tankı ile bir buldozerin açık tarım arazisine girişi olduğu aktarıldı. Bu araçların, Gazze direnişi tarafından durdurulmadan önce Selahaddin Caddesi'nde bulunan iki sivil aracı doğrudan hedef aldığı vurgulandı.

6-3-4

Görgü tanıklarının bilgilerine göre, İsrail askeri araçları Gazze Şeridi'nin doğu sınırından yaklaşık 3 kilometre içeri girmişlerdi. Ancak bu araçların Selahaddin Caddesi'ne ulaşmasının ardından bölgeden tamamen çekildikleri kaydedildi.

1136711-876920201

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK 40 meslek için erken emeklilik detaylarını açıkladı

SGK 40 meslek için erken emeklilik detaylarını açıkladı