Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Batı Şeria'ya hava saldırısı düzenledi

İsrail Batı Şeria'ya hava saldırısı düzenledi

İsrail'in Gazze Şeridi'nde düzenlediği hava saldırılarının yanı sıra işgal altındaki Batı Şeria'ya yönelik saldırılar da devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Batı Şeria'ya hava saldırısı düzenledi
KAYNAK: İHA

İsrail'in Gazze Şeridi'nde düzenlediği hava saldırılarının yanı sıra işgal altındaki Batı Şeria'ya yönelik saldırılar da devam ediyor. İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkarm kentinde bulunan bir mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 4 Filistinli hayatını kaybetti.

Mülteci kampına düzenlenen saldırıda yaralananlar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Filistin Kızılayı, mülteci kampına ulaşmaya çalışan 2 ambulans çalışanının İsrail saldırısı sonucu yaralandığını bildirdi. İsrail güçleri ayrıca kampı kuşatarak birçok eve baskın düzenledi ve iş makineleriyle yollara, marketlere ve araçlara hasar verdi. Aynı gün içinde İsrail ordusu, Nablus kentindeki Balata Mülteci Kampı yakınlarını insansız hava aracı ile hedef aldı. Bu saldırıda da 3 Filistinli hayatını kaybetti.

Gazze Şeridi'nde ise son 24 saatte 163 kişinin hayatını kaybetmesiyle 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 24 bin 448'e yükseldi. Batı Şeria'da da en az 360 Filistinli hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep FK Bodrum FK'yı son dakika golüyle eledi

Gaziantep FK Bodrum FK'yı son dakika golüyle eledi