Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Askerleri Batı Şeria'daki Filistin Kızılayı Sağlık Noktasını Bastı

İsrail Askerleri Batı Şeria'daki Filistin Kızılayı Sağlık Noktasını Bastı

İsrail askerleri, Batı Şeria'da Filistin Kızılayı sağlık noktasını bastı, Acil Bölüm Müdürü Nidal Avde'yi darbetti ve sağlık çalışanlarını alıkoydu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Askerleri Batı Şeria'daki Filistin Kızılayı Sağlık Noktasını Bastı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Tubas kentinde yer alan Faria Mülteci Kampı'ndaki Filistin Kızılayına ait sağlık noktası, İsrail askerleri tarafından basıldı.

Filistin Kızılayı tarafından yapılan yazılı açıklamada, baskın sırasında sağlık noktasında bulunan görevlilerin alıkonulduğu ve Acil Bölüm Müdürü Nidal Avde'nin darbedildiği belirtildi.

10 kişinin öldüğü bilgisi verildi

Olayın yaşandığı bölgede İsrail ordusu tarafından "geniş çaplı" saldırıların başlatıldığı bildirildi. Özellikle Faria Mülteci Kampı ve çevresinde yoğunlaşan bu saldırılarda, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İsrail askerlerinin sağlık noktasını bastığı ve çok sayıda sağlık çalışanını alıkoyarak ayakta beklettiği görüldü.

Aynı zamanda, Gazze'deki saldırıların da devam ettiği ve can kaybının 40 bin 534'e ulaştığı aktarıldı. İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da başlattığı bu saldırılar sırasında, toplamda 10 kişinin öldüğü bilgisi verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram Görsellere Yazı ve Çıkartma Ekleme Özelliğini Güncelledi

Instagram Görsellere Yazı ve Çıkartma Ekleme Özelliğini Güncelledi