Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İran'da Hastane Yangınında 9 Kişi Öldü 15 Kişi Yaralandı

İran'da Hastane Yangınında 9 Kişi Öldü 15 Kişi Yaralandı

İran'ın Gilan eyaletindeki Gaem Hastanesi'nde çıkan yangın, 9 kişinin hayatını kaybetmesine ve 15 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası başlatılan soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran'da Hastane Yangınında 9 Kişi Öldü 15 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Gilan eyaletine bağlı Reşt kentindeki Gaem Hastanesi'nde meydana gelen yangın, şehirde büyük bir keder ve endişe yarattı. Yangında hayatını kaybeden 9 kişiyle birlikte, 15 kişi de yaralandı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu yangın kontrol altına alınabildi.

Yangın, yerel saatle 01.15 sularında başladı ve kısa sürede hastane binasının büyük bir bölümünü sardı. Gaem Hastanesi'nde bulunan 142 hasta ve 33 yoğun bakım hastası, yangın anında büyük risk altındaydı. Yetkililer, hastaların güvenli bir şekilde tahliye edilip, çevre hastanelere nakledildiğini belirttiler.

Hastane Yetkilileri Olayla İlgili Açıklama Yaptı

Gilan Tıp Bilimleri Üniversitesi Başkanı Muhammed Tagi Aşubi, yangınla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hastanemizdeki yangın sırasında 250 yataklı hastanemizde 142 hasta bulunuyordu. Maalesef, yangın sonucu 9 hasta yaşamını yitirdi ve 15 kişi de yaralandı. Acı kaybımızı derin bir üzüntüyle karşılıyoruz. Yaralı hastaların tedavileri, çevre hastanelere nakledilmelerinin ardından devam etmektedir" dedi.

Soruşturma Başlatıldı

Yangının sebebi henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yangının çıkış noktası ve sebepleri üzerinde detaylı incelemeler sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB'den PK*'ya Yönelik Kahramanca Operasyon

MSB'den PK*'ya Yönelik Kahramanca Operasyon