Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İnsan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gün Fransa'da bekletilen uçak Hindistan'a indi

İnsan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gün Fransa'da bekletilen uçak Hindistan'a indi

BAE-Nikaragua seferini yaparken yakıt ikmali için durduğu Fransa'da 4 gün boyunca bekletilen uçak, yolcularının büyük çoğunluğunu Hindistanlı vatandaşlarının oluşturduğu bir grupla birlikte Mumbai'ye indi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnsan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gün Fransa'da bekletilen uçak Hindistan'a indi
KAYNAK: Haber Merkezi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)-Nikaragua seferini yapan ve Fransa'da yakıt ikmali için 4 gün boyunca bekletilen uçak, ülkeden ayrılarak Hindistan'ın Mumbai kentine iniş yaptı.

Yolcuların çoğunluğunu Hindistan vatandaşlarının oluşturduğu uçak, "insan kaçakçılığı" şüphesiyle Fransa'da uzun süre havaalanında bekletilmişti. Fransa'nın izin verdiği kalkışta, 27 yolcu Fransa'da bırakıldı, geri kalan 276 yolcuyla Mumbai'ye iniş yapıldı. Fransız yetkililer, 25 yolcunun sığınma başvurusu yaptığını ve 2 yolcunun ise "insan kaçakçılığı" şüphesiyle sorgulanmak üzere Fransa'da tutulduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

21 Aralık'ta Birleşik Arap Emirlikleri'nin Fujairah Havalimanı'ndan kalkan ve Romanya merkezli Legend Airlines'e ait uçak, Orta Amerika ülkesi Nikaragua'nın başkenti Managua'ya gitmek üzere Fransız havalimanına iniş yapmıştı. Ancak uçak, yakıt ikmali için indiği Fransa'da "insan kaçakçılığı" şüphesiyle 4 gün boyunca bekletilmişti. Uçaktaki 300 Hint vatandaşıyla birlikte 27 kişi Fransa'da bırakılırken, geri kalan 276 yolcuyla Mumbai'ye iniş yapıldı. Soruşturma kapsamında uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı, mürettebat ise sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Yolcular arasında refakatsiz çocuklar da bulunuyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması