Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İngiltere ve Avrupa Ukrayna Rusya savaşını 2025'e Kadar Uzatmayı Planlıyor

İngiltere ve Avrupa Ukrayna Rusya savaşını 2025'e Kadar Uzatmayı Planlıyor

The Times gazetesi, İngiliz hükümeti kaynaklarına dayanarak bildirdi ki İngiltere ve Kıta Avrupası ülkeleri, Ukrayna'daki çatışmayı en az 2025 yılına kadar sürdürmeyi planlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İngiltere ve Avrupa Ukrayna Rusya savaşını 2025'e Kadar Uzatmayı Planlıyor
MUHABİR: Kardelen Özdemir

İngiliz hükümeti kaynaklarına dayanarak The Times gazetesi, İngiltere ve Avrupa ülkelerinin ABD'nin tutumundan bağımsız olarak Ukrayna'ya destek sağlamayı sürdürmek amacıyla savunma sanayilerini 2025 yılına kadar tekrar faaliyete geçirme planları yaptıklını belirtti.

Gazete, Birleşik Krallık askeri istihbaratının 2024'te Rusya veya Ukrayna'nın çatışmada belirleyici bir döneme ulaşmasını beklememediğini ve büyük bir atılımın olasılığının düşük olduğunu bildirdi. Ayrıca, Avrupa ülkelerinin Ukrayna'ya olan yardımlarını ABD başkanlık seçimlerine bağlı olmamak için savunma sektöründeki üretim kapasitelerini artırmayı planladıkları ifade edildi. Haberde, İngiltere'nin Ukrayna'ya yeni teklif sunamadığı ve silah stoklarının tükendiği vurgulanırken, Londra'nın Berlin'den Kiev'e askeri yardım sağlanmasını talep ettiği belirtildi. Gazetenin kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre, İngiliz yetkililer aynı zamanda diğer ülkelerle Ukrayna'ya silah tedariki konusunda görüşmeler yürütüyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay eski eşine bu mesajı atan kişiye cezayı onayladı!

Yargıtay eski eşine bu mesajı atan kişiye cezayı onayladı!