Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Havlayan Köpeği Elektrik Direğine Bantladı

Havlayan Köpeği Elektrik Direğine Bantladı

Kolombiya'da yaşanan insanlık dışı olayda, elektrik direğine bağlanan yavru köpek, hayvanseverlerin tepkisini çekti. Köpeği bağlayan kişinin kimliği tespit edildi ve adaletin sağlanması için harekete geçildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Havlayan Köpeği Elektrik Direğine Bantladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Kolombiya'da, ismi açıklanmayan bir adam tarafından sokak köpeğine yapılan insanlık dışı muamele, ülkede infial yarattı. 4 yaşındaki yavru köpeğin, çok havlaması gerekçe gösterilerek elektrik direğine bağlanması, hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Olay, Kolombiya'nın La Chava köyünde meydana geldi. Köpeği bağlayan kişinin, mahalle sakinlerince kınanan bir eylem gerçekleştirdiği belirtildi. Polis ekipleri, köpeği kurtarmak için hemen olay yerine intikal etti.

Veterinerlerden Şok Eden Açıklama: Duygusal Travma Geçirdi

Kurtarılan köpeğe müdahale eden veterinerler, köpeğin zalimce davranışlara maruz kalarak ciddi bir duygusal travma yaşadığını belirtti. Veteriner Jorge Luis Gonzalez, köpeğin artık normal şekilde havlayamadığını ve kötü muamele sonucu fiziksel ve ruhsal olarak zarar gördüğünü ifade etti.

Adalet Arayışı: Tepkilerin Ardından Harekete Geçildi

Polis yetkilileri, köpeği bağlayan kişinin kimliğini tespit ettiklerini ve halkın talebi üzerine gerekli hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı. Polis sözcüsü Luis Alejandro Cubillos Cancelado, "Bu tür eylemler kabul edilemez. Şahsın tutuklanması için gereken adımların atılacağını kamuoyuna bildiriyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli balıkçılar balon balığı teşviklerinden memnun

Mersinli balıkçılar balon balığı teşviklerinden memnun