Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hamas'tan açıklama: Seferberlik ilan ediyoruz

Hamas'tan açıklama: Seferberlik ilan ediyoruz

Hamas'ın siyasi lideri İsmail Heniyye: "Arap ve İslam dünyasının halklarını, yarın Cuma günü Gazze'ye yönelik saldırıları sona erdirmek ve zorla yerlerinden edilmeye karşı çıkmak için genel bir harekete davet ediyoruz" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas'tan açıklama: Seferberlik ilan ediyoruz
MUHABİR: Süleyman Gezici

Hamas'ın siyasi lideri İsmail Heniyye şu açıklamayı yaptı:

"Arap ve İslam dünyasının halklarını, yarın Cuma günü Gazze'ye yönelik saldırıları sona erdirmek ve zorla yerlerinden edilmeye karşı çıkmak için genel bir harekete davet ediyoruz. Dünya özgür halkları, düşmanın Mescid-i Aksa'yı kirletmesine ve Gazze'deki insanlarımızın kanını dökmelerine izin vermemelisiniz. Sınırlara doğru adım atmalı, geleneksel düşünce kalıplarını aşmalı ve yeni yaklaşımlar dayatmalıyız. İşgalcilerin suçlarından vazgeçmelerini sağlamak için birlikte çalışmalıyız. İşgalcilerin tüm vahşetine rağmen, direnişimiz savaşın seyrini kontrol ediyor. Halkımıza yönelik saldırıların devam etmesi durumunda, bu savaşın bölgesel bir çatışmaya dönüşebileceği konusunda herkesi uyarmıştık.

Tüm ümmete çağrımızdır! Yarın, Cuma günü sınırları zorlayın

ABD'nin gücü, İsrail'in propagandasını yaymada artık etkili olmuyor. Artık dünya halkları İsrail'in yalanlarına inanmıyor. Gazze'nin yalnız olmadığını gösteren kitlesel halk eylemlerini selamlıyoruz. Tüm ümmete çağrımızdır! Yarın, Cuma günü sınırları zorlayın! Zincirlerinizi kırın! Dengeleri değiştirin! Allah'ın izniyle zaferlere hep birlikte ulaşalım! Herkesi net bir şekilde belirtiyoruz: Bu Siyonistler bu topraklardan ayrılacaklar!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balık tezgahları dolup taşıyor! Fiyatlar şaşırtıyor

Balık tezgahları dolup taşıyor! Fiyatlar şaşırtıyor