Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan Nijer Başbakanı Zeine Başkanlığındaki Ortak Çalışma Toplantısına Katıldı

Hakan Fidan Nijer Başbakanı Zeine Başkanlığındaki Ortak Çalışma Toplantısına Katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nijer Başbakanı Ali Mahamane Lamine Zeine başkanlığında düzenlenen ortak çalışma toplantısına katılarak, ikili ilişkileri güçlendirme ve bölgesel işbirliğini arttırma konularında önemli görüşmelerde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan Nijer Başbakanı Zeine Başkanlığındaki Ortak Çalışma Toplantısına Katıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nijer'de düzenlenen ve Başbakan ile Ekonomi ve Finans Bakanı Ali Mahamane Lamine Zeine'in başkanlık ettiği ortak çalışma toplantısına katıldı. Bakanlığın X hesabından yapılan açıklamada, toplantıya Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar'ın da katıldığı belirtildi.

Diplomatik kaynaklar, Hakan Fidan'ın Nijer ziyareti sırasında ikili siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra bu kapsamda işbirliğini güçlendirme ve çeşitlendirme yönünde atılabilecek adımların ele alınacağını bildirdi. Toplantıda ayrıca Sahel bölgesindeki güncel gelişmeler ve İsrail-Filistin meselesi gibi bölgesel konuların da görüşüleceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da kazada yaralanan hamile kadın kurtarılamadı

Muğla'da kazada yaralanan hamile kadın kurtarılamadı