Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Gözünden çıkartılan şey doktorları şok etti

Gözünden çıkartılan şey doktorları şok etti

Tıp dünyasını şaşkına çeviren olay Hindistan'da yaşandı. İsmi açıklanmayan bir vatandaşın gözünden 15 santimlik canlı solucan çıkartıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gözünden çıkartılan şey doktorları şok etti

Hindistan'da yaşanan bu vaka tıp dünyasını şok etti. Tıp literatürde ender rastlanan ve insanların gözlerini açık bırakan bir vakayı ortaya çıkardı. İsmi açıklanmayan 60 yaşındaki bir hastanın gözünden 15 cm uzunluğundaki canlı bir solucan cerrahi bir işlemle çıkartıldı. 

XDFDS

DOKTOLARI ŞOK ETTİ

Hindistan'da meydana gelen olayın kahramanı 60 yaşındaki bir adam. Gözünün beyaz kısmında dolaşan bu devasa solucan, hastanın yaşamını ve gözünün sağlığını ciddi bir şekilde riske attı. Hindistan’ın Karnata kentindeki hastaneye başvuran 60 yaşındaki hastanın gözünden solucanın çıkartıldığı anlar saniye saniye kaydedilerek paylaşıldı.

GÖRME YETİSİNİ ETKİLEDİ

Dr. Srikanth Shetty, hastanın görme yeteneğini riske attığı için cerrahi işleme karar verdi. 15 cm’lik solucan çıkartıldıktan sonra kaba yerleştirildi. Solucanın, sivrisinek ısırıklarıyla yayılan bir tür yuvarlak kurt olan Wuchereria Bancrofti olduğuna inanılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüzlerce yıllık 'Nemrut Develeri' tek tek yok oluyor 

Yüzlerce yıllık 'Nemrut Develeri' tek tek yok oluyor