Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya FBI Direktörü Christopher Wray İsrail'e Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi

FBI Direktörü Christopher Wray İsrail'e Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, İsrail'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FBI Direktörü Christopher Wray İsrail'e Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray'in, İsrail'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi. FBI'dan yapılan açıklamada, Wray'in bölgedeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere İsrail'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ve İsrail'in güvenlik ve istihbarat yetkilileriyle bir araya geldiği ifade edildi.

Wray'in ziyaretinde, İsrail'deki meslektaşlarıyla olan işbirliğini vurguladığı belirtildi. Açıklamada, Wray'in, uzun süredir devam eden, yakın ve sağlam bir ortaklık olarak nitelendirdiği işbirliğinin altını çizdiği ifade edildi. FBI Direktörü ayrıca, FBI'ın İsrail'e olan desteğini sürdüreceğini ve iki ülke arasındaki işbirliğinin önemini vurguladı.

Güvenlik Kararlılığı ve İşbirliği

FBI'ın müttefiklerini güvende tutma konusundaki kararlılığına vurgu yapılan açıklamada, FBI'ın, terör tehditlerine karşı vatandaşlarını korumak için İsrail'den gelen taleplere yanıt verdiği ve vermeye devam edeceği belirtildi. İki ülke arasındaki güvenlik işbirliğinin önemi vurgulandı. Açıklamada, Wray'in İsrail'deki FBI personeliyle görüşerek onlara teşekkür ettiği ve ortaklara ve bölgeye verdikleri hizmetler için takdir ettiği kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Ezine'de mahkemeden satılık 11.578 m² tarla

Çanakkale Ezine'de mahkemeden satılık 11.578 m² tarla