Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Biden seçim kampanyasında Trump'ı hedef aldı: Nazi Almanyası ile aynı dili kullanıyor

Biden seçim kampanyasında Trump'ı hedef aldı: Nazi Almanyası ile aynı dili kullanıyor

ABD Başkanı Joe Biden, 6 Ocak 2021'de gerçekleştirilen Kongre baskınının 3. yıl dönümü ve seçim kampanyasının başlangıcı kapsamında Pensilvanya eyaletinin Valley Forge bölgesinde düzenlenen etkinlikte konuştu. Hedefinde Trump vardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Biden seçim kampanyasında Trump'ı hedef aldı: Nazi Almanyası ile aynı dili kullanıyor
KAYNAK: İHA

ABD Başkanı Joe Biden, 6 Ocak 2021'de gerçekleştirilen Kongre baskınının 3. yıl dönümü ve seçim kampanyasının başlangıcı kapsamında Pensilvanya eyaletinin Valley Forge bölgesinde düzenlenen etkinlikte konuştu. İlk seçim konuşmasında eski Başkan Donald Trump'ı hedef alarak, Trump'ın kampanyasının geçmişe takıntılı olduğunu ve demokrasiyi yok etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Biden, Trump'ın 2020 seçimlerine ilişkin iddialarını da eleştirerek, Trump'ın seçimi kaybettiği gerçeğini kabul etmediğini ve şiddeti teşvik ettiğini söyledi. Trump'ın 2024 seçim kampanyasının temel kelimelerini "intikam, güç, diktatörlük" olarak nitelendirerek, Trump'ın Nazi Almanyası ile aynı dili kullanarak ABD halkının kanını zehirlediğini iddia etti.

Biden, ABD'nin demokrasiye yönelik temel bir tehdit altında olduğunu belirterek, "Biz kimiz? Sadece kim olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor. Biz ABD’yiz. Dünyada her krizden daha güçlü çıkan tek milletiz" dedi ve Kasım ayındaki başkanlık seçiminde muhtemel rakibi Trump'ı demokrasiye yönelik temel bir tehdit olarak niteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Vedat Işıkhan Antalya'da

Bakan Vedat Işıkhan Antalya'da