Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Biden konuşmasını yarıda keserek acil durum odasına koştu!

Biden konuşmasını yarıda keserek acil durum odasına koştu!

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı beklenmedik bir şekilde yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası'na gitti. Biden, kürsüden ayrılmadan önce, "Özür diliyorum, durum odasına gitmem gerekiyor" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Biden konuşmasını yarıda keserek acil durum odasına koştu!

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı beklenmedik bir şekilde yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası'na gitti. 

Biden, kürsüden ayrılmadan önce, "Özür diliyorum, durum odasına gitmem gerekiyor. İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullandı. Beyaz Saray, Biden'ın neden konuşmasını yarıda kestiği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Suriye'deki ABD askeri üssüne saldırı iddiası

Bu beklenmedik olay, ABD'nin Suriye'deki askeri üslerine yapıldığı iddia edilen bir saldırının ardından meydana geldi. İddialara göre, Biden, Suriye'deki askeri üslerdeki güncel gelişmelere dair bilgi almak üzere Durum Odası'na gitmiş olabilir. Beyaz Saray Durum Odası, çeşitli kriz yönetimi ve istihbarat işlevleri için kullanılan bir merkezdir ve ABD Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından yönetilir. Bu ani ziyaret, uluslararası güvenlik meselelerinin ABD Başkanı'nın önceliklerinin her anında yer alabileceğini bir kez daha hatırlatıyor.

joe bidon

bidon joe

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metin Akpınar'ın söylediği her şey yalan çıktı! Kızından açıklamalar

Metin Akpınar'ın söylediği her şey yalan çıktı! Kızından açıklamalar