Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Bebek Arabası Raylara Devrildi Kızlarından Birini Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti

Bebek Arabası Raylara Devrildi Kızlarından Birini Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti

Sidney'de bir baba, bebek arabası raylara devrildiğinde kızlarını kurtarmak için canını feda etti. Baba Anand Runwal, ikiz kızlarından birini kurtardı, ancak kendisi ve diğer kızı trenin altında kalarak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebek Arabası Raylara Devrildi Kızlarından Birini Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

Avustralya'nın Sidney kentinde, bebek arabası raylara devrildiğinde Anand Runwal, kızlarını kurtarmak için hayatını feda etti. İkiz kızlarını korumak için yaklaşan trenin önüne atlayan Runwal, bir kızını kurtarmayı başardı, ancak kendisi ve diğer kızı olay yerinde hayatını kaybetti.

Yerel yetkililer, olayın Sidney'deki Carlton istasyonunda meydana geldiğini belirtti. Runwal'ın, 2 yaşındaki kızlarını taşıyan bebek arabasının, kısa bir dalgınlık sonucu raylara yuvarlandığını söyledi. 40 yaşındaki baba, kızlarını korumak için raylara atladı ve birini yara almadan kurtardı. Ancak kendisi ve diğer kızı trenin altında kalarak hayatını kaybetti.

'Trenin Altından Ağlama Sesleri Geldi'

Yeni Güney Galler Polis Şefi Paul Dunstan, üçlünün trenin altında sıkıştığını ve acil servis ekiplerinin olay yerine ulaştığında "trenin altından ağlama sesleri geldiğini" ifade etti. Dunstan, "Hayatta kalan kız, trenin alt takımının kızın üzerinden geçebilmesi için yeterli alan olduğu için rayların arasında büyük ölçüde dokunulmamış halde bulundu" diye konuştu.

Anne ve Hayatta Kalan Kız Hastaneye Kaldırıldı

Şok geçiren 39 yaşındaki anne ve hayatta kalan kızı, yerel St. George Hastanesi'ne kaldırıldı. Her ikisinin de durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir Tepebaşı'nda icradan satılık 91 m² 2+1 daire

Eskişehir Tepebaşı'nda icradan satılık 91 m² 2+1 daire