Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Başkan Putin ve Başkan Esad görüştü!

Başkan Putin ve Başkan Esad görüştü!

Başkan Putin ve Başkan Esad Filistin meselesini telefonda konuştular.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Putin ve Başkan Esad görüştü!

Başkan Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili yaptıkları telefon görüşmesine dair haberde şu önemli bilgiler yer almaktadır:

  • Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Gazze Şeridi'ne acil insani yardım ulaştırılmasının gerekliliğini vurguladılar.

  • Putin ve Esad, İsrail'in Gazze'yi bombalamasını ve halkın yerinden edilmesini durdurmanın önemini belirttiler.

  • Putin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, İsrail'in Filistin topraklarını askeri güçle işgal ettiğini ve bağımsız bir Filistin devletinin kurulması gerektiğini dile getirmişti. Putin ayrıca ABD'nin maddi yardımla temel siyasi sorunları çözme girişimlerine eleştiri getirmişti.

Bu gelişmeler, Putin ve Esad'ın İsrail-Filistin çatışmasının tırmanması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan insani krize yönelik duyarlılıklarını yansıtmaktadır. Putin, temel siyasi sorunların çözümünün gerekliliğini vurgulayarak, çatışmanın yalnızca ekonomik ve sosyal sorunlarla değil, aynı zamanda Filistin devletinin egemenliği ve bağımsızlığı gibi temel siyasi konularla da ilgili olduğuna dikkat çekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da dehşet anları! Seyir halindeki araç alev topuna döndü

Hatay’da dehşet anları! Seyir halindeki araç alev topuna döndü