Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Azerbaycan'da Nevruz Kutlamaları Başladı: Bakü'de Coşkuyla Karşılandı

Azerbaycan'da Nevruz Kutlamaları Başladı: Bakü'de Coşkuyla Karşılandı

Azerbaycan'da Nevruz Bayramı coşkusu başladı! Başkent Bakü'de düzenlenen renkli etkinliklerle kutlanan Nevruz, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ateşgah Mabedi'nde gerçekleşen gösteriler ve geleneksel lezzetlerle dolu kutlamalar, baharın gelişini coşkuyla karşıladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Azerbaycan'da Nevruz Kutlamaları Başladı: Bakü'de Coşkuyla Karşılandı
KAYNAK: İHA

Azerbaycan’ın her yıl coşkuyla kutladığı Nevruz bayramı, bu yıl da başkent Bakü'de muhteşem bir şekilde başladı. Baharın müjdecisi olarak kabul edilen bu özel gün, Ateşgah Mabedi'nde çeşitli etkinliklerle taçlandırıldı. Başkent Bakü'ye sadece 30 kilometre mesafede bulunan tarihi mabette, Azerbaycan’ın geleneksel müzikleri ve danslarıyla renkli gösteriler düzenlendi.

Nevruz kutlamalarına katılan yerli halkın yanı sıra birçok yabancı ziyaretçi de festivalin coşkusuna ortak oldu. Azerbaycan kültürünü ve mutfağını yakından tanımak isteyen misafirler, Ateşgah Mabedi'nde sunulan geleneksel yemekler ve özel tatlılarla buluştu.

Resmi Tatil İlan Edildi

Azerbaycan'da bu yıl 20-26 Mart tarihleri arasında Nevruz Bayramı kutlamaları nedeniyle resmi tatil ilan edildi. Ülke genelinde hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenerek Nevruz'un coşkusuna ortak olunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de can kaybı 31 bin 819'a yükseldi

Gazze'de can kaybı 31 bin 819'a yükseldi