Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan Mevzilerimize Ateş Açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan Mevzilerimize Ateş Açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı birliklerin Nahçıvan’daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan Mevzilerimize Ateş Açtı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'nin Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ndeki Azerbaycan mevzilerine yönelik bir saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. 

Sederek ilinin Haydarabad yerleşkesindeki Azerbaycan ordusuna ait mevzilere, 10.50 sıralarında karşı yönde bulunan Ermenistan mevzilerinden ateş açıldığı bildirildi.

Yaralanma Olmadı Misilleme Ateşi Açıldı

Savunma Bakanlığı, olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını açıkladı. Azerbaycan ordusu, Ermenistan'dan gelen bu saldırıya karşılık olarak misilleme ateşi ile karşılık verdi. Bölgede gerginlik sürerken, Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın bu tür provokatif eylemlerinin tekrarlanmaması konusunda uyardı.

Önceki Saldırılar: 4 ve 5 Eylül'de de Ateş Açıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde de Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine yönelik ateş açtığını kaydetmişti. Son dönemde iki ülke arasında artan sınır gerginlikleri, bölgedeki tansiyonun daha da yükselmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankada parası olanlar dikkat! 1 milyon TL'nin getirisi değişti

Bankada parası olanlar dikkat! 1 milyon TL'nin getirisi değişti