Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Aylardır abonesi olduğu OnlyFans modeli kendi kızı çıktı!

Aylardır abonesi olduğu OnlyFans modeli kendi kızı çıktı!

Norveç'te bir adam, aylardır ücretli olarak takip ettiği OnlyFans modelinin kızı olduğunu öğrenince hayatı alt üst oldu. Bu olayın ardından adam intihara kalkıştı ve şimdi terapi görüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aylardır abonesi olduğu OnlyFans modeli kendi kızı çıktı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Norveç'te, aylardır ücretli abone olduğu OnlyFans modelinin kendi kızı olduğunu öğrenen bir baba büyük bir şok yaşadı ve intihara teşebbüs etti.

Kimliği gizli tutulan evli adam, intihar düşünceleriyle Norveçli terapist Tone Haldorsen'a başvurdu. Adam, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine OnlyFans profilini takip etmeye başlamıştı ve aylar sonra modelin 23 yaşındaki kızı olduğunu keşfetti. Haldorsen, "Baba-kız arasındaki ilişki zaten zedelenmişti ama bu olay babayı fiziksel olarak da etkiledi," dedi.

'Arkadaşlarıyla birlikte ona bahşişler gönderdi'

Terapist Haldorsen, adamın kızıyla olan ilişkisini şu sözlerle açıkladı: "Aylarca kızı olduğunu bilmeden onun vücuduna hayran kaldı ve ücretli içerik satın aldı. Arkadaşlarıyla birlikte ona bahşişler gönderdi. Modelin yüzü sürekli kapalı olduğu için kiminle etkileşimde olduğunu anlayamadı. İntihar düşünceleri ortaya çıktığında bana geldi. Şu an daha iyi durumda ve kızının yanında olmaya çalışıyor. Aboneliği bıraktı ve hesabını sildi, ancak kızının içerik satmaya devam ettiğini biliyor. Eşi ve kızı hâlâ olaydan habersiz. Terapilerimiz devam ediyor," diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pensilvanya'daki F*TÖ çiftliğinde ilginç gelişme! Üstü kapalı halde görüldü

Pensilvanya'daki F*TÖ çiftliğinde ilginç gelişme! Üstü kapalı halde görüldü