Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Avrupa Birliği Temsilcisi Josep Borrell'den Gazze'ye ilişkin açıklama: 'Endişe verici'

Avrupa Birliği Temsilcisi Josep Borrell'den Gazze'ye ilişkin açıklama: 'Endişe verici'

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Gazze Şeridi'nde Refah kentine yönelik askeri operasyona tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avrupa Birliği Temsilcisi Josep Borrell'den Gazze'ye ilişkin açıklama: 'Endişe verici'
KAYNAK: İHA

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentine yönelik planladığı askeri operasyona ilişkin endişelerini dile getirdi. Borrell, söz konusu saldırı haberlerinin insanî durumu daha da kötüleştireceğini ve sivil kayıpları artıracağını belirtti.

Filistin Devlet Başkanı: 'Yeni Bir Nakba'nın Gerçekleştirilmesine Karşı Sorumluluk Alma Zamanıdır'

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın ofisinden yapılan açıklamada, İsrail'in Refah'a yapılması planlanan saldırıya ilişkin ciddi tepkiler gösterildi. Netanyahu'nun planları, gerçek bir tehdit olarak nitelendirilirken, bu planın Filistinlileri topraklarından zorla çıkarma amacını taşıdığı vurgulandı. Abbas'ın ofisi, uluslararası topluma, İsrail ve ABD hükümetlerini harekete geçmeye çağırdı.

Mısır, Gazze Sınırına 40 Tank Konuşlandırdı

Mısır, Gazze sınırındaki Sina Yarımadası'nda güvenliği artırmak amacıyla son iki haftada 40 tank ile zırhlı personel taşıyıcıyı konuşlandırdı. Mısır, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının sürmesi halinde, bölgedeki istikrarsızlığın artmasından endişe ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir Hamza Ljukovac ile anlaşma sağladı

Başakşehir Hamza Ljukovac ile anlaşma sağladı