Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Almanya'da gemi kazası! 2 yük gemisi çarpıştı

Almanya'da gemi kazası! 2 yük gemisi çarpıştı

Almanya’da Kuzey Denizi açıklarında iki yük gemisinin çarpışması sonucu gemilerden biri batarken, çok sayıda kişi kayboldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya'da gemi kazası! 2 yük gemisi çarpıştı
KAYNAK: İHA

Almanya'nın Kuzey Denizi'nde, Heligoland Adası yakınlarında Bahamalar bayrağı taşıyan "Polesie" ve İngiltere bayrağı taşıyan "Verity" adlı iki yük gemisinin çarpışması sonucu büyük bir felaket meydana geldi.

Çarpışma, Türkiye saati ile 06.00 sularında gerçekleşti. İlk bilgilere göre, "Polesie" gemisi çarpışmanın ardından sulara gömüldü. Kurtarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi, ancak korkunç olay sonrası birçok kişi kayboldu. Kurtarılan tek kişi, felaketin hemen ardından sudan çıkartılabildi. Şu an için kayıp olan kişilerin sayısı hala net değil.

28ecfca87aca4f659e02e29a97dcf04b 

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

"Verity" gemisi, Bremen'den İngiltere'nin Immingham kasabasına gitmek üzereyken, "Polesie" ise Hamburg'dan İspanya'daki La Coruna limanına doğru yol alıyordu. Olay yerine çok sayıda gemi, polis botları, uçaklar ve helikopterler gönderildi ve arama-kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Bu üzücü olay, denizcilik topluluğunda büyük bir endişeye yol açtı ve bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'taki makilik yangını paniğe neden oldu

Manavgat'taki makilik yangını paniğe neden oldu