Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya AJET'ten dev kampanya! Uçak biletleri 1 dolardan satılıyor

AJET'ten dev kampanya! Uçak biletleri 1 dolardan satılıyor

AJET'in başlattığı düşük fiyatlı uçuş kampanyasıyla seyahat etmek artık daha uygun hale geliyor. Yurt dışı uçuşları için tek yönlü biletler sadece 1 dolar! Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AJET'ten dev kampanya! Uçak biletleri 1 dolardan satılıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Artan uçak bileti fiyatları, seyahat planlarını ertelemeye zorlarken, AJET havayolu şirketi beklenmedik bir hamleyle düşük fiyatlı uçuşlar sunuyor. Bugün başlayan ve 24 Mart'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yurt dışı uçuşları için tek yönlü biletler sadece 1 dolar gibi düşük bir fiyattan satışa sunuluyor.

Kampanya Detayları

AJET'in duyurduğu kampanya, 31 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasındaki seyahatler için geçerli olacak. Türkiye'den yurt dışına yapılacak uçuşlar için tek yönlü bilet fiyatı 1 dolar artı vergiler olarak belirlenirken, yurt dışından Türkiye'ye yapılacak uçuşlar için ise fiyat 1 Euro artı vergiler şeklinde uygulanacak.

Sınırlı Sayıda Bilet

Başlatılan kampanya kapsamında sunulan düşük fiyatlı biletlerin sayısı ise sınırlı. Toplamda 50.000 koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

Ajet

Satın Alma Koşulları

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin AJET mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden biletlerini satın almaları gerekiyor. Kampanya süresince geçerli olan bu düşük fiyatlar, sadece belirtilen platformlarda geçerli olacak.

Ucuz Uçuş Fırsatı Kaçırılmamalı

AJET'in başlattığı bu kampanya, uçak bileti fiyatlarındaki yükselişi dengelemeye yardımcı oluyor. Tatil veya iş seyahati planı yapanlar için oldukça cazip olan bu fırsatı kaçırmamak için hemen harekete geçmek gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 22 Mart 2024 Cuma Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 22 Mart 2024 Cuma Bugünün Kararları Neler?