Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'ye Ait Askeri Uçak New Mexico'da Düştü

ABD'ye Ait Askeri Uçak New Mexico'da Düştü

ABD'nin New Mexico eyaletinde bulunan Albuquerque International Sunport Havalimanı yakınlarında bir askeri uçak düştü. Pilot ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'ye Ait Askeri Uçak New Mexico'da Düştü
KAYNAK: İHA

ABD'ye ait bir askeri uçak, New Mexico eyaletindeki Albuquerque International Sunport Havalimanı yakınlarına düştü. Uçaktaki tek kişi olan pilotun ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Albuquerque International Sunport Havalimanı yönetiminden yapılan açıklamaya göre, kaza saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. Albuquerque İtfaiye Departmanı, uçaktaki tek kişi olan pilotun ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Tim Keller'den Açıklama

Albuquerque Belediye Başkanı Tim Keller, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Olay yerine ulaşan ekiplere hızlı müdahaleleri için minnettarız. Pilot için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kirtland Hava Kuvvetleri Üssü Kazayı Doğruladı

Albuquerque International Sunport Havalimanı yakınlarında bulunan Kirtland Hava Kuvvetleri Üssü, kazayı doğruladı ancak uçak tipi ve kazanın nedeni hakkında detaylı bilgi verilmedi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Kırıkhan'da cenaze yemeği geleneği son buldu

Hatay Kırıkhan'da cenaze yemeği geleneği son buldu