Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'de Mahkum İlişki Yaşadığı Cezaevi Çalışanını Vurarak Öldürdü

ABD'de Mahkum İlişki Yaşadığı Cezaevi Çalışanını Vurarak Öldürdü

ABD'de bir mahkum, ilişki yaşadığı cezaevi çalışanını vurduktan sonra intihar etti. Olay, Smith Eyalet Hapishanesi'nde gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'de Mahkum İlişki Yaşadığı Cezaevi Çalışanını Vurarak Öldürdü
MUHABİR: Kardelen Özdemir

ABD'nin Georgia eyaletinde, mahkum Jaydrekus Hart, ilişki yaşadığı cezaevi çalışanı Aureon Shavea Grace'i silahla vurarak öldürdü ve ardından kendini vurarak intihar etti. Kasıtlı adam öldürme suçundan 20 yıl hapis cezası olan Hart'ın, cezası 2043'e kadar sürüyordu.

Smith Eyalet Hapishanesi'nin mutfağında yemek hizmeti veren Aramark şirketinde çalışan Grace'in öldürülmesi, büyük yankı uyandırdı. Şirket sözcüsü Debbie Albert, "Meslektaşımızın kaybı bizi derinden üzdü, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu, hepimiz için büyük bir trajedi" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, mahkum ve kafeterya çalışanının geçmişte bir ilişki yaşadığı tespit edildi. Georgia Ceza İnfaz Kurumu sözcüsü, soruşturma sırasında Hart ve Grace arasında kişisel bir ilişki olduğunu doğruladı. Ayrıca, Hart'ın bıraktığı bir intihar notu bulundu.

Silahın Nasıl Ele Geçtiği Bilinmiyor

Hart'ın ateşli silahı nasıl temin ettiğine dair soru işaretleri devam ediyor. Yetkililer, bu konuda detaylı bir inceleme başlattıklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum’da otomobil çukura düştü

Bodrum’da otomobil çukura düştü