Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD Batı Şeria bölgesindeki şiddet olaylarına karışan İsraillilere vize kısıtlaması getireceğini açıkladı

ABD Batı Şeria bölgesindeki şiddet olaylarına karışan İsraillilere vize kısıtlaması getireceğini açıkladı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde meydana gelen şiddet olaylarına karışan aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilerin vize kısıtlamalarına tabi tutulacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD Batı Şeria bölgesindeki şiddet olaylarına karışan İsraillilere vize kısıtlaması getireceğini açıkladı
KAYNAK: İHA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde meydana gelen şiddet olaylarına karışan aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilerin vize kısıtlamalarına tabi tutulacağını açıkladı. Blinken, Dışişleri Bakanlığı'nın Batı Şeria'da barış, güvenlik veya istikrarı tehdit ettiğine inanılan kişilere yönelik yeni bir vize kısıtlama politikası duyurdu. Bu kapsamda, Batı Şeria'daki şiddet olaylarına karışan aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilerin vize kısıtlamalarıyla karşılaşacaklarını ifade etti.

Blinken, Dışişleri Bakanlığı'nın bu politikayı Batı Şeria'daki saldırılardan sorumlu tutulan Filistinlilere de uygulayabileceğini belirtti. Ayrıca, bu kısıtlamaların, söz konusu kişilerin yakın aile üyelerini de kapsayabileceğini vurguladı. Kaç kişinin vize kısıtlamalarına tabi olacağına dair detaylı bilgi vermeyen Blinken, "Başkan Biden'ın da defalarca belirttiği gibi, bu saldırılar kabul edilemez. Geçtiğimiz hafta İsrail'de, ABD'nin kendi yetkilerini kullanarak harekete geçmeye hazır olduğunu açıkça ifade ettim. Batı Şeria'da sivillere yönelik tüm şiddet eylemleri için, faili ya da mağduru kim olursa olsun, hesap verebilirlik arayışımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun?

Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun?