Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya 17 Kez Hamile Taklidi Yaptı!

17 Kez Hamile Taklidi Yaptı!

İtalya'da devletin sosyal yardım ödemelerinden faydalanmak için yıllarca sahte hamilelik numarası yaptığı iddia edilen bir kadın tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
17 Kez Hamile Taklidi Yaptı!
KAYNAK: Haber Merkezi

İtalya'da yaşayan 55 yaşındaki Barbara Loele adlı kadın, devletin sosyal yardım ödemelerinden faydalanmak için 2000 yılından beri sahte hamilelik numarası yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Loele, 17 kez hamile olduğunu iddia ederek devletten önemli miktarda sosyal yardım aldı.

Barbara Loele, 24 yıl boyunca işten önemli miktarda izin alarak devletin sosyal yardım ödemelerinden faydalandı. Ancak Loele'nin hamileliklerinin çoğunun sahte olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Loele'nin sadece beş hamilelik gerçekleşti, diğerleri ise düşük ile sonuçlandı.

Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları Ortaya Atıldı

İtalyan Il Mattino gazetesinin haberine göre, savcılar, Loele'nin sahte hamileliklerinin yanı sıra Roma'daki bir klinikten çok sayıda doğum belgesini çalarak dolandırıcılık yaptığını iddia ediyor. Loele'nin, bu belgeleri kullanarak devletten sosyal yardım almak için sahte bir senaryo kurduğu belirtiliyor. Loele'nin 55 yaşındaki eşi Davide Pizzinato da dolandırıcılıkla suçlanıyor. Pizzinato, sorgu sırasında eşinin hamile olmadığını bildiğini söyledi. Ancak Pizzinato'nun, eşine karşı ifade vermek suretiyle daha hafif bir ceza alması bekleniyor.

Tutuklandı

Yapılan soruşturma sonucunda, Loele'nin beş gerçek çocuğu olduğu ve gerçek hamilelikler yaşadığı tespit edildi. Ancak sahte hamileliklerle devleti dolandırmak suçundan Loele'ye bir yıl altı ay hapis cezası verildi. 2000 yılından beri devletten toplamda 94 bin sterlin tutarında sosyal yardım aldığı belirtilen Loele, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta 2 Çocuğunun Annesini Katletmişti! Sözleri Kan Dondurdu

Manavgat’ta 2 Çocuğunun Annesini Katletmişti! Sözleri Kan Dondurdu