Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yolcu dolu minibüs önüne çıkan kamyona çarptı! Kazanın görüntüleri çıktı

Yolcu dolu minibüs önüne çıkan kamyona çarptı! Kazanın görüntüleri çıktı

Dün, Kartepe ilçesi D100 Karayolu Ankara istikametinde Cengiz Topel Havaalanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapan bir kamyona arkadan gelen yolcu dolu minibüs çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yolcu dolu minibüs önüne çıkan kamyona çarptı! Kazanın görüntüleri çıktı
KAYNAK: İHA

Dün, Kartepe ilçesi D100 Karayolu Ankara istikametinde Cengiz Topel Havaalanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapan bir kamyona arkadan gelen yolcu dolu minibüs çarptı. Kaza anı, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazaya karışan araçlardan biri olan 41 LD 643 plakalı Mercedes marka kamyon, yerin ıslak olması nedeniyle kayarak bariyerlere çarptı. Bu sırada seyir halinde olan 54 E 0565 plakalı Volkswagen marka yolcu minibüsü ise kamyonun manevrasına yetişemeyerek çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs şoförü araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kısa sürede ulaştı. İtfaiye ekipleri, sıkışan minibüs şoförünü araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralanan minibüs şoförü ile kamyon sürücüsü ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, yolcu minibüsünün araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kamyonun savrulması ve bariyere çarpma anları ile arkadan gelen minibüsün çarpma anı ve yolcuların çığlıkları yer aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yolcu Dolu Minibüs Önüne Çıkan Kamyona Çarptı

Yolcu Dolu Minibüs Önüne Çıkan Kamyona Çarptı2

Yolcu Dolu Minibüs Önüne Çıkan Kamyona Çarptı3

Yolcu Dolu Minibüs Önüne Çıkan Kamyona Çarptı4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özel sağlık kuruluşuna emsal kıyağı

Özel sağlık kuruluşuna emsal kıyağı