Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Uy*şturucu tacirlerinin pes dedirten yöntemi

Uy*şturucu tacirlerinin pes dedirten yöntemi

Sivas'ta uy*şturucu madde ticareti yapan üç kişi, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uy*şturucu tacirlerinin pes dedirten yöntemi
KAYNAK: İHA

Sivas'ta uy*şturucu madde ticareti yapan üç kişi, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı. Bu operasyon, uy*şturucu tacirlerinin kullandığı gizleme yöntemi nedeniyle dikkat çekti.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı, Koyulhisar ilçesinde uy*şturucu madde ticaretini önlemek amacıyla bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında bir hafif ticari araç durduruldu ve araçta uy*şturucu madde bulunup bulunmadığını kontrol etmek için narkotik köpeği kullanıldı. Yapılan aramalar sonucu aracın sigorta kutusu ve araç içerisinde bulunan bir ampulde gizlenmiş şekilde 3 adet enjektör, 54 gram ero*n, 10 gram metamfet*min, 2 adet alüminyum folyo, 20 euro nakit para ve 6 bin 508 TL nakit para ele geçirildi.

Araçta bulunan üç şüpheli, kimliklerinin başındaki harf sırasına göre B.T., U.D. ve B.A. olarak belirtildi. Bu kişiler gözaltına alındı ve işlemler başlatıldı. Operasyon sırasında bulunan ve dikkat çeken gizleme yöntemi, uy*şturucu madde ticareti yapanların kolluk kuvvetlerinden kaçma çabalarına bir örnek olarak ön plana çıktı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhtarlara bilgisayar hediyesi: Adana'da 100. yıl coşkusu

Muhtarlara bilgisayar hediyesi: Adana'da 100. yıl coşkusu