Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Turist otobüsünde ölü sayısı 3'e yükseldi

Turist otobüsünde ölü sayısı 3'e yükseldi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü ile bir otomobil çarpıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turist otobüsünde ölü sayısı 3'e yükseldi
KAYNAK: İHA

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, 29 kişi yaralanırken, durumu ağır olan 4 kişiden 3'ü hayatını kaybetti.

Olay, Karahayıt Mahallesi'nde gerçekleşti. Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü, Kapadokya gezisi için hareket ettiği esnada Çardak Havaalanı Kavşağı'nda, iddiaya göre yola kontrolsüz bir şekilde çıkan bir otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda tur otobüsünde bulunan 26 Tayland uyruklu turist, Türk şoför, rehber ve otomobil sürücüsü bayan avukat yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan tur rehberi Mehmet İlhan ve Taylandlı turist Suwıcha Yamsuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazadan etkilenen diğer yaralılar ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ölü-2

ölü2-1

ölü3

ölü4

ölü5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sabah uyku nasıl açılır? Uyku açmak için en etkili 8 yöntem!

Sabah uyku nasıl açılır? Uyku açmak için en etkili 8 yöntem!