Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Trabzonspor Yöneticisine Silahlı Saldırı!

Trabzonspor Yöneticisine Silahlı Saldırı!

Eski Trabzonspor yöneticisi İbrahim Tüfekçi’nin Levent Sanayi Mahallesi'ndeki ofisi, bir hafta içinde üç kez saldırıya uğradı. Tüfekçi, kimseyle husumeti olmadığını belirterek, saldırganların yakalanmasını bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor Yöneticisine Silahlı Saldırı!
KAYNAK: İHA

Eski Trabzonspor yöneticisi İbrahim Tüfekçi’nin Levent’teki işyeri bir hafta içinde tam üç kez kurşunlandı. Tüfekçi, kimseyle husumetinin olmadığını ifade ederken, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "Levent Sanayi Mahallesi'ndeki işyerimiz motosikletli saldırganlar tarafından art arda kurşunlandı. Aynı hafta içerisinde üç kez meydana gelen bu olayla ilgili savcılığa gerekli müracaatlarda bulundum. Husumetli olduğum ya da sorunlu olduğum hiç kimse yok. Emniyetimiz saldırganlara ulaşacaktır. Hem maddi kaybımız var hem de mahallemizde, sokağımızda insanlar dışarı çıkamaz oldu" açıklamasında bulundu.

A W219782 02

Motosikletli Saldırganlar Geceyi Kâbusa Çevirdi

İbrahim Tüfekçi'ye ait Levent Sanayi Mahallesi'ndeki işyeri ve ofisi, gece vakti kasklı, motosikletli iki saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayla ilgili fotoğraf ve video kayıtları emniyete teslim edildi. Saldırıların gece saatlerinde gerçekleşmesi ve saldırganların motosiklet kullanarak hızlıca kaçmaları, mahallede büyük bir tedirginlik yarattı. Emniyet güçlerinin, saldırganları yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan İliç’te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Erzincan İliç’te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı