Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş TGB, ABD askerinin başına çuval geçirilmesine yönelik açıklama yaptı

TGB, ABD askerinin başına çuval geçirilmesine yönelik açıklama yaptı

İzmir'de demirleyen ABD'nin en büyük taarruz gemisi USS Wasp'ta görevli ABD askerinin başına çuval geçirilmesine ilişkin Türkiye Gençlik Birliği (TGB) açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TGB, ABD askerinin başına çuval geçirilmesine yönelik açıklama yaptı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Pazartesi günü resmi X hesabından Amerikan askeri olduğu belirtilen bir kişinin başına çuval geçirildiği bir videoyu paylaşmıştı. Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) USS Wasp (LHD-1) adlı amfibi hücum gemisi aynı gün sabah saatlerinde İzmir Limanı'na demir atmıştı.

ASKERİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER

TGB'nin paylaşımında "Mehmetçiğimizin ve binlerce Filistinlinin kanını elinde taşıyan ABD askerleri ülkemizi kirletemez. Bu topraklara her adım attığınızda sizi hak ettiğiniz gibi karşılayacağız!" ifadeleri kullanılmıştı.

TGB'den AÇIKLAMA GELDİ

ABD’nin en büyük taarruz gemisi USS WASP'ta görevli ABD askerlerinin başına geçirdiğimiz çuval eylemi üzerine bugün saat 21.00'da İzmir Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. TGB, “Elinde Mehmetçiğimizin ve binlerce Filistinlinin kanı bulunan ABD askerinin başına çuvalı geçirdik. Kanlı planlarınızın her daim karşısında olacağız, kanlı postallarınızla topraklarımızı kirletmenize izin yok” dedi.

Detaylar birazdan…
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Toplanıyor

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Toplanıyor