Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ücretlerini Alamayan İşçiler Vincin Üzerine Çıktı! İnt*har Girişimde Bulundu

Ücretlerini Alamayan İşçiler Vincin Üzerine Çıktı! İnt*har Girişimde Bulundu

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaatta çalışan üç işçi, ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle tehlikeli bir protestoya girişti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ücretlerini Alamayan İşçiler Vincin Üzerine Çıktı! İnt*har Girişimde Bulundu
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaatta çalışan üç işçi, ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle tehlikeli bir protestoya girişti. İnşaat sahasında bulunan vincin üzerine çıkan işçiler, intihar girişiminde bulundular. Yaşanan bu gerilim dolu anlar, bölgedeki vatandaşlar ve yetkililer tarafından kaygı ile izlendi.

Ekipler Seferber Oldu

Olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Uzun süre işçileri ikna etmeye çalışan ekipler, bir sonuç alamadı. İşçiler, alacakları ödenene kadar vinçten inmeyeceklerini belirterek direnişlerini sürdürdü.

Kaymakam Araya Girdi

Durumun ciddiyeti üzerine bölgeye gelen Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, işçilerle birebir görüşerek, sorunu çözmek için devreye girdi. Kaymakam Arıkan’ın işverenle yaptığı görüşmeler sonucunda, işçilerin alacakları kısa sürede hesaplarına yatırıldı. İşçiler, Kaymakam Arıkan'ın çabalarıyla vincin üzerinden inmeye ikna oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Genel Başkanı yarın Antalya’da

İYİ Parti Genel Başkanı yarın Antalya’da