Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Takla Atan Otomobile Türk Usulü Kurtarma Operasyonu

Takla Atan Otomobile Türk Usulü Kurtarma Operasyonu

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında takla atan bir otomobil, vatandaşların hızlı müdahalesiyle sürücünün üzerine devrilmesi engellendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Takla Atan Otomobile Türk Usulü Kurtarma Operasyonu
KAYNAK: İHA

Bugün öğle saatlerinde Nevşehir-Gülşehir kara yolu Sulusaray kavşağı yakınlarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, Nevşehir'den Gülşehir ilçesine iş görüşmesine giden İnci B., yönetimindeki 50 ADM 076 plakalı otomobil ile direksiyon kontrolünü kaybetti ve araç takla attı. Araç daha sonra yol kenarındaki tarlaya doğru devrildi.

Kazayı gören bir vatandaş, "Aniden bir ses duydum ve dönüp baktığımda aracın takla attığını gördüm. Hemen yardıma koştum. Aracın içinde kimse olmadığını fark ettim. Sürücü kadının aracın yanında yattığını gördüm. Hemen çevredeki vatandaşlarla birlikte aracın tekrar devrilmesini engellemek için tahta ile destekledik ve ardından 112'yi arayarak yardım istedik" şeklinde konuştu.

Olay Yerine Sağlık ve Güvenlik Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Takla atan otomobil, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, kurtarma işlemi vatandaşların müdahalesiyle akıllarda "Türk usulü" olarak kaldı. Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rehberlerden büyük tepki! Kanun teklifine karşı kara kutlama

Rehberlerden büyük tepki! Kanun teklifine karşı kara kutlama