Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Nevşehir Avanos'ta mahkemeden satılık 13.784 m² arsa

Nevşehir Avanos'ta mahkemeden satılık 13.784 m² arsa

Nevşehir Avanos'ta mahkemeden satılık 13.784 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nevşehir Avanos'ta mahkemeden satılık 13.784 m² arsa
KAYNAK: ilangov.tr

Nevşehir Avanos'ta 13.784 m² arsa mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/18 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Keşif esnasında taşınmaz üzerinde her hangi bir yapı olmadığı, üzerinde hububat ekili olduğu, etrafının yığma taş ve briket karışımı bahçe duvarı ile çevrili olduğu görülmüştür. Taşınmaz imar planı içerisinde konut adasında kalmakta olup her türlü alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanabilecek konumdadır. Taşınmaz önünden imar yolu geçmektedir. Taşınamaz yakın çevresinde yapılaşmanın orta sık olduğu, etrafında 1-2 katlı konut olarak kullanılan yapılar olduğu görülmüştür. Taşınmazın arazisi düzgün topografyaya sahiptir. Taşınmaz Batı cephesinden Kayseri Caddesine, Doğu Cephesinden Yavuz Sultan Selim Caddesine cephelidir. Taşınmaz Kayseri-Kırşehir Karayoluna 535 metre, Kalaba Belediyesine 660 metre mesafededir. Adresi: Kalaba 546 Parsel Avanos / NEVŞEHİR Yüzölçümü: 13.784 m2 İmar Durumu: VAR Kıymeti: 8.270.400,00 TL KDV Oranı: %10 Kaydındaki Şerhler:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suç Örgütü Lideri Barış Boyun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Suç Örgütü Lideri Barış Boyun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?