Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sosyal medya provokatörlerine operasyon

Sosyal medya provokatörlerine operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Sosyal medya provokatörlerine operasyon yapıldığını açıkladı. Operasyonda 170 şüpheli tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal medya provokatörlerine operasyon
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden terör örgütlerini öven ve yanıltıcı bilgiyi yayarak provokatif amaçlar güden şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyon hakkında önemli bilgiler paylaştı. İçişleri Bakanı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan Mehmetçiklere yönelik yapılan provokatif paylaşımları gerçekleştiren 170 hesap yönetici ve kullanıcısı tespit edildi. Bu şüphelilerden 133'ünün yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlemler başlatıldı.

Bakan Yerlikaya, operasyonun detayları hakkında şu bilgileri verdi: "Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yurt içinde tespit edilen 37 şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 kişi yakalandı, 19 kişi hakkında ise çalışmalar devam etmektedir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı kullanımında 3 kritik hata: İşte dikkat edilmesi gerekenler!

Kredi kartı kullanımında 3 kritik hata: İşte dikkat edilmesi gerekenler!