Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sokaktan kedileri topladı evinde öldürdü!

Sokaktan kedileri topladı evinde öldürdü!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gerçekleşen vahşi olayda, sokaktan topladığı kedileri öldüren ve apartmanın bahçesine atan şüpheli, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gerçekleşen vahşi olayda, sokaktan topladığı kedileri öldüren ve apartmanın bahçesine atan şüpheli, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Olayın duyulması üzerine çevre sakinleri, şüpheliye tepki gösterdi; hatta bir kişi, şüpheliyi ekip otosuna bindirilirken yumrukla saldırdı.

Olay, Karşıyaka ilçesine bağlı Latife Hanım Mahallesi'nde bir apartmanda yaşandı. Apartmanın bahçesinde bulunan kedi cesetleriyle karşılaşan çevre sakinleri, güvenlik kameraları inceleyince olayın vahşetiyle şoke oldu. Kamerada kedileri döverek ve boyunlarından tutarak eve sokan kişinin K.K. (37) olduğunu gören komşular, durumu polis ekiplerine bildirerek şikayette bulundu.

Kapıyı açmamak için direndi

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek şüpheli K.K.'nin evine gittiler. Ancak şüpheli kapıyı açmamakta direndi ve polise zorluk çıkarttı. Emniyet güçleri, savcılıktan alınan arama kararıyla içeri girmek istediler. K.K., kapı çilingir vasıtasıyla açıldıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınma anında saldırı

K.K., polis ekibi otosuna bindirilirken, bir vatandaş tarafından öfkeli bir saldırıya uğradı. Olay anı kameralara yansırken, şüphelinin gözaltına alınmasının ardından gazetecilerin sorularına sessiz kaldığı görüldü. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kediyi Öldürdü

Onlarca ölü kedi delil torbasına alındı

Vatandaşlar tarafından bulunan ölü kediler, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından delil torbasına alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, apartmanın içerisine giren K.K.'nin vahşi davranışlarını gözler önüne serdi. Görüntülerde, K.K.'nin ellerinde kedilerle içeri girdiği, kediyi tekmeleyip daha sonra tekrar tuttuğu ve bir başka açıdan apartmanın bahçesine kedilerin atıldığı anlar açıkça görülüyordu.

Eşine de şiddet uyguluyormuş

Gözaltına alınan K.K.'nin, eşine yönelik şiddet uygulama suçlamasıyla hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’de Geleceğin Müzisyenlerinden Anlamlı Etkinlik

Kemer’de Geleceğin Müzisyenlerinden Anlamlı Etkinlik