Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şoför muavini ezerek öldürmüştü! Şoförün ifadesi ortaya çıktı

Şoför muavini ezerek öldürmüştü! Şoförün ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda şoför Sebahattin İnce muavin Abbas İşler'i ezerek öldürdü. Şoför Sebahattin İnce'nin ifadesi ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şoför muavini ezerek öldürmüştü! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda muavin Abbas İşler'i ezerek öldüren şoför Sebahattin İnce'nin ifadesi ortaya çıktı. İnce, ifadesinde, Abbas ile yaşadığı ağız münakaşasının ardından tesis personelinin araya girmesiyle olayın başladığını ve Abbas'ın diklenmesi üzerine kendisine cam bardağı attığını belirtti. İnce, daha sonra Diyarbakır'a doğru yola çıktıklarını ifade etti.

Olay, 27 Aralık 2023 tarihinde Ergani Şehirlerarası Otogarı'nda meydana gelmişti. Otobüs muavini Abbas İşler ile şoför Sebahattin İnce arasında çıkan kavganın ardından İnce'nin otobüsü hareket ettirerek İşler'i ezip ölümüne neden olmasıyla büyük bir trajedi yaşanmıştı.

Şoför Muavini Ezerek Öldürdü

Sebahattin İnce, mahkemede verdiği ifadesinde, tartışmanın Malatya'daki bir tesis ziyareti sırasında başladığını ve İşler'in kendisi hakkında sarf ettiği sözler üzerine kavga çıktığını söyledi

Şoför Muavini Ezerek Öldürdü2

İnce, Ergani'ye geldiklerinde yolcuları indirmek için durduğunda kalabalık bir grup gördüğünü ve bu nedenle kapıyı açmadığını belirtti. Ardından dışarıda bekleyen kişiler tarafından darp edildiğini ifade eden İnce, panikle aracı çalıştırarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığını, ancak aracın kapılarının sensörlü olduğu için kapanmadığını ve bu sırada Abbas'ı fark etmediğini belirtti. İnce, olayın ardından yaşanan panikle otobüsün üzerinden geçmiş olabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Şoför Muavini Ezerek Öldürdü3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü