Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Reyhanlı'da Kanlı Hesaplaşma! İki Kişiyi Öld*ren Şahıs İnt*har Etti

Reyhanlı'da Kanlı Hesaplaşma! İki Kişiyi Öld*ren Şahıs İnt*har Etti

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan trajik olayda, Süleyman Özbek husumetli olduğu iki kişiyi öld*rdü ve ardından int*har etti. Olay sırasında bir kişi de bacağından yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reyhanlı'da Kanlı Hesaplaşma! İki Kişiyi Öld*ren Şahıs İnt*har Etti
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaşanan olay, çevrede büyük bir şok yarattı. Süleyman Özbek isimli şahıs, husumetli olduğu Erkan Altan ve Mustafa Şahsuvar ile konuşmak için bir araya geldiği esnada, yanında bulundurduğu tabancayla ateş açtı. Özbek'in ateş ettiği iki kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

A W257760 02

Kendini de vurdu

Olay sonrası Özbek, tabancasını kendi kafasına doğrultarak intihar etti. Bu esnada çevrede bulunan Özbek'in kardeşi S.G., seken kurşunlardan birinin hedefi olarak bacağından yaralandı.

A W257760 04

Hastanede can verdiler

Yaralanan Erkan Altan ve Mustafa Şahsuvar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Özbek hastanede hayatını kaybetti.

A W257760 03

Polis güvenlik önlemi aldı

Olayın ardından polis ekipleri, mahallede ve hastanede güvenlik önlemleri aldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve tahkikatın devam ettiğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Starbucks'ın küresel satışları düştü

Starbucks'ın küresel satışları düştü