Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Isparta'da yanan 2 ev kullanılamaz hale geldi

Isparta'da yanan 2 ev kullanılamaz hale geldi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çıkan yangında bitişik iki ev kullanılamaz hale geldi. Saat 18.45 sıralarında çıkan yangında evler tamamen zarar gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da yanan 2 ev kullanılamaz hale geldi
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen yangında, Salur Mahallesi Dumlupınar Sokak'ta bulunan Raşit Ergin'e ait evde çıkan yangın hızla yayılarak bitişikteki diğer eve de sıçradı. Yangın, akşam saatlerinde çıktı ve kısa sürede büyüdü. Yalvaç Belediyesi itfaiye ekipleri ile Hüyüklü kasabası itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi ve ekipler yangını kontrol altına aldı.

Ekipler Yangını Söndürmek İçin Çalıştı

Olay yerine gelen ekipler, alevleri söndürmek için yoğun çaba harcadı. Ancak, yangın bitişikteki iki evi de kullanılamaz hale getirdi. Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, polis ve itfaiye ekipleri konuyla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Mahallede Paniğe Yol Açtı

Yangın, Salur Mahallesi sakinleri arasında kısa süreli bir panik ve endişeye neden oldu. Alevlerin hızla yayılması sonucu çevredekiler evlerini terk etmek zorunda kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, mahalleli olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Narin'in annesi jandarmaya konuştu: Allah onun belasını versin

Son dakika! Narin'in annesi jandarmaya konuştu: Allah onun belasını versin