Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Denizli'de yanan parke deposundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi

Denizli'de yanan parke deposundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi

Denizli'de bir sunta parke satış deposunda çıkan yangın duman ve alevlere sebep oldu. İşletme çalışanları ve çevredekilerin müdahalesiyle kontrol altına alındı..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Denizli'de yanan parke deposundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi
KAYNAK:   İHA

Denizli'de bulunan bir parke sunta satış deposunda çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu. Duman ve alevleri fark eden işletme çalışanları ve çevredeki vatandaşlar yangına müdahale etti. Orman ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda alevler kontrol altına alındı.

Yangın Tavas İlçesi'nde Meydana Geldi

Tavas ilçesine bağlı Samanlık Mahallesi'nde meydana gelen yangında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı depoda yangın çıktı. Çalışanlar ve çevredeki vatandaşlar hızla müdahale ederken, yangın söndürme ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hasar Büyük Boyutta

Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında zarar gören ürünler, forklift yardımıyla dışarı çıkartıldı. Yetkililer, yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Bu tür acil durumlar karşısında hızlı ve etkili müdahalenin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken, bölgedeki vatandaşların tedbirli olması gerektiği hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ocak ayında kapatılması planlanan TikTok yaşam savaşı veriyor

Ocak ayında kapatılması planlanan TikTok yaşam savaşı veriyor