Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Son dakika! Narin'in annesi jandarmaya konuştu: Allah onun belasını versin

Son dakika! Narin'in annesi jandarmaya konuştu: Allah onun belasını versin

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni ortaya çıkan Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran jandarmayla konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika! Narin'in annesi jandarmaya konuştu: Allah onun belasını versin
KAYNAK: Haber Merkezi

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, akrabaları İ.K. ve Ş.K. sahte ihbarlar yapmakla suçlanarak gözaltına alındı.

Akrabaları İ.K. ve Ş.K. Gözaltına Alındı

Narin Güran cinayetiyle ilgili sahte ihbarlar yaparak soruşturmanın seyrini değiştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K. adlı şahısların sorguları devam ediyor. Üç kişiden biri adliyeye sevk edilirken, soruşturma derinleştiriliyor.

Zanlılar, Yanlış İhbarlar ve Manipülasyon İddialarıyla Tutuklandı

Narin Güran cinayeti zanlılarının, aramalar sürerken köyde yangınlar çıkarıp elektrikleri kesmek suretiyle jandarmanın yanıltılmaya çalışıldığı iddiaları ortaya çıktı. Tutuklama gerekçelerinde zanlıların sürekli yanlış ihbarlar yaparak soruşturmayı etkilemeye çalıştıkları belirtildi. Bu durum, cinayetle ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması için soruşturmanın önemini artırdı.

Diyarbakır'da 9 Zanlı Tutuklandı

Narin Güran cinayetiyle bağlantılı olarak anne ve ağabey de dahil olmak üzere toplamda 9 zanlı tutuklandı. Aynı soruşturma kapsamında 4 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Tutuklu sayısının 10'a yükselmesiyle birlikte soruşturma daha da derinleştiriliyor.

ANNESİ JANDARMAYA KONUŞTU

Gazeteci İlyas Akengin'in haberine göre Narin Güran soruşturmasında, cezaevinden hastaneye getirilen anne Yüksel Güran’ın jandarma ile diyaloğu ortaya çıktı:

Jandarma: 
“Neden açıklamıyorsunuz?”

Yüksel Güran:
“Benim işte gerçekten bu olaydan bilgim yok. Oğlum suçsuz beni niye buraya getirdiniz?”

Jandarma:
“Peki amca öldürdüyse amcayı niye koruyorsunuz?  

Yüksel Güran:
“Allah onun yapmışsa belasını versin. Bilmiyorum gerçekten bir aydır kafam yerinde değil. Bu bu olayla ilgili bilgimiz yok. Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'un efsanevi başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti

Trabzonspor'un efsanevi başkanı Mustafa Şamil Ekinci hayatını kaybetti