Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şarampole yuvarlanan traktörden cansız bedeni çıkarıldı

Şarampole yuvarlanan traktörden cansız bedeni çıkarıldı

Bilecik'te traktör şarampole yuvarlandı, sürücü hayatını kaybetti. Gölpazarı ilçesinde meydana gelen kazada Hüseyin Duyuran yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şarampole yuvarlanan traktörden cansız bedeni çıkarıldı
KAYNAK:  İHA

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen üzücü bir kaza sonucunda traktörün şarampole yuvarlanması sonucunda sürücü Hüseyin Duyuran hayatını kaybetti. Kaza, Kavak köyü Yağcılar Mahallesi'nde meydana geldi.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Duyuran, 54 AAG 457 plakalı traktörü ile arazi yolunda seyir halindeydi. Ancak, aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek traktör kontrolünden çıktı. Traktör, yolun sağ tarafındaki şarampole doğru hızla yuvarlandı. Bu korkunç kazada, Hüseyin Duyuran hayatını kaybetti.

Olayın Soruşturması

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından Hüseyin Duyuran'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri araştırılmaya devam ediyor.

Gölpazarı ilçesinde meydana gelen traktör kazası, bölgede derin üzüntü yaratırken, kaza sonucunda hayatını kaybeden Hüseyin Duyuran'ın ailesi ve yakınları büyük bir acı içinde. Bölgedeki trafiğin akışı kazanın ardından kısa süreliğine aksarken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da bir bekçi kendisini bıçakl*yan genç kızı silahla vurdu

Adana'da bir bekçi kendisini bıçakl*yan genç kızı silahla vurdu