Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Pendik'te Market Binanın Yıkımı Sırasında Yangın Çıktı!

Pendik'te Market Binanın Yıkımı Sırasında Yangın Çıktı!

İPendik'te eskiden market olarak kullanılan bir binanın yıkım çalışmaları sırasında çıkan yangın, şans eseri ölü veya yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasara yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pendik'te Market Binanın Yıkımı Sırasında Yangın Çıktı!
KAYNAK: İHA

Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde bulunan bir binada, eski zamanlarda market olarak kullanıldığı belirlenen bir yangın çıktı. Binanın yıkım çalışmaları sırasında, çelik demirlerin kesilmesi sırasında çıkan kıvılcımların izolasyon malzemelerine sıçraması sonucu yangın başladı.

İzolasyon malzemelerinin alev almasıyla başlayan yangında, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak yangının etkisiyle panik yaşandı. Siyah dumanlar hızla gökyüzünü kaplarken, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki sürücüler zor anlar yaşadı.

Pendik Yangınn

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak yangın nedeniyle binada büyük çapta hasar meydana geldiği belirtildi. Olayla ilgili bir tanık olan Cemal Bilici, "Bu bina daha önceden market olarak faaliyet gösteriyordu. Yıkım sırasında ateş çıktı ve yangın başladı. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti ancak polis ekipleri yolları kapattı. Neyse ki herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı, ancak içeride ciddi bir hasar var." şeklinde konuştu.

Polis Yolları Kapattı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Emniyet Müdürü merkeze çekildi! Kardeşi gözaltına alındı mı?

Mersin Emniyet Müdürü merkeze çekildi! Kardeşi gözaltına alındı mı?