Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Pendik Kaymakamlığı lojmanına saldırı

Pendik Kaymakamlığı lojmanına saldırı

Pendik Kaymakamlığı lojmanına yapılan silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganların kimliği belirlenerek yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Valiliği, Batı Mahallesi'ndeki Pendik Kaymakamlığı'nın lojmanının bulunduğu sokağa gelen motosikletli iki kişinin, lojmanın önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlediğini bildirdi. Saldırıya ilişkin açıklamada bulunan valilik, 16 Şubat 2024'te saat 22.45 sularında siyah giyimli ve kask takan iki şüphelinin motosikletle geldiğini ve bina çevresinde dolaşmaya başladığını belirtti. Polis memurlarının kimlik kontrolü yapmak istemesi üzerine şüphelilerin ateş açtığı ifade edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Pendik Kaymakamlığı lojmanına yönelik silahlı saldırının anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kurye kıyafeti giymiş iki kişiden birinin motosikleti çalıştırdığı, diğerinin ise polis noktasına ateş ettiği görülüyor. Olayın meydana geldiği sırada saat 22.45 civarında olduğu belirtilirken, saldırıya uğrayan lojmanın girişinde bulunan polis noktasına motosikletli saldırganlar tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucunda can kaybı veya yaralanma olmazken, saldırganların polis ekiplerinin müdahalesi üzerine kaçtığı belirtildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, binanın girişine gelen kurye kıyafetli şahıslardan birinin motosikleti çalıştırırken, diğerinin ise polis noktasına ateş ettiği anlar net bir şekilde görülüyor. Saldırganların daha sonra olay yerinden motosikletle uzaklaştığı görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gram altın ve çeyrek altın fiyatları 17 Şubat 2024 Cumartesi

Gram altın ve çeyrek altın fiyatları 17 Şubat 2024 Cumartesi