Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Patates yüklü tır küle döndü

Patates yüklü tır küle döndü

Sabah saatlerinde Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde ir fabrikanın önünde şasesinden çıkan kıvılcım sonucunda yangın çıktı. Tır küle döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patates yüklü tır küle döndü
KAYNAK: İHA

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen bir olayda, elektrik şasesinden çıkan kıvılcıklar, bir tırın motor kısmında yangına sebep oldu ve tır tamamen yanarak küle döndü.

Olay, sabah saatlerinde bir fabrikanın önünde gerçekleşti. 42 AOR 073 plakalı tır, patates yüklü olarak park halindeyken motor kısmından çıkan şaseden kaynaklanan kıvılcımlar nedeniyle yangın başladı. Hızla büyüyen alevlere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yangın haberinin alınması üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yoğun çaba harcadılar ve yangın yaklaşık bir saat süren mücadele sonucunda kontrol altına alındı. Ancak tırın kapağı yangın sırasında ciddi zarar gördü ve neredeyse tamamen küle döndü. Neyse ki yangın anında tırın içinde kimsenin olmaması, büyük bir facianın önlenmesine yardımcı oldu.

Olayın ardından yapılan incelemelerde, tırın elektrik kablolarının şase yaparak kıvılcım çıkardığı ve bu kıvılcımların yangına yol açtığı tespit edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sümeyye Erdoğan'ın vakfına özel izin

Sümeyye Erdoğan'ın vakfına özel izin